HVORDAN BLE VI TIL?

Patchology NORWAY er startet av Maria Louise Bisgaard  i 2017. Jeg har igennem hele mit liv elsket å eksperimentere og prøve ut nye skøndhedsprodukter. I 2011 startede jeg SunSpa Norge opp og produktet blev hurtig en stor sucess.  I starten av 2017 fik vi det det Amerikanske merke Patchology inn i Norge.

Etter jeg er blevet tvilling mor er det vigtigere end nogensinde å se fresh, sunn og glødende ut. Etter mange teste inngik vi i starten av 2017 et samarbejde med et av det meste anerkjente merker i USA nemlig merket patchology fra New York. Det blev begynnelse på endnu et nyt eventyr.


Patchology er et eksklusivt brand utviklet USA med anerkendte dermatologer. Patchology sitt ide grunnlag var og skabe effektive og ikke minst eksklusive produkter for hjemmebruk - ja dit helt eget hjemme spa. Vi kan derfor garantere et meget høyt kvalitetsnivå på alle våre produkter.

Designteamet som blant annet har stor hjelp fra internationale top-modeller arbeider konstant på å utvikle eksisterende produkter, slik at vi sikrer en konstant innovativ utvikling. Patchology's produkter er spesielt designet til å gi din hud et boost i en travl hverdag og er er godt supplement for dine besøk ved hudpleier. PATCHOLOGY sine produkter produseres USA med nøye utvalgte ingredienser fra nøye utvalgte leverandører. 

Patchology er et unikt brand fra USA, som via deres patent på flash masker har høstet veldig god omtale i flere medier. Dette er en eksklusiv serie hvor du både vil se og merke forandring etter bruk.  Patchology er kjent for at deres masker kun behøver å sitte på i 5 minutter for optimal virkning.  Derfor passer produktene til en travel hverdag, og det er ikke lenger noen unnskyldning å ikke holde fokus på huden. Tradisjonelle sheet masker skal sitte i opptil 20 minutter for å gi optimal virkning. Med Patchology sin avanserte maske teknologi akselereres den unike serum og de essensielle ingredienser langt hurtigere og dypere inn i huden. Patchology har et svært avanserte HydraSurge5 ™ Moisture System som gjør at ingrediensene trenger enda dypere inn i huden og du vil umiddelbart se og føle virkningen


PATCHOLOGY NORWAY søker forhandlere - har dette din interesse tag kontakt til info@patchology.no

To Top